Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcaldessa de Sant Sadurní demana intentar minimitzar els efectes de l’ERO de Codorniu

Maria Rosell ha expressat la seva preocupació davant l’anunci del Grup Codorniu d’aplicar un Expedient de Regulació d’Ocupació que afectaria entre altres la planta que té a la capital del cava.

Rosell considera que coneixent la responsabilitat de l’empresa i dels treballadors, està convençuda que, amb diàleg, arribaran a un acord que suposi el mínim trasbals a les persones afectades. Per l’alcaldessa és necessari que les accions que es duguin a terme han de ser preses de manera responsable tenint en compte que aquest fet afectarà a nombroses famílies de Sant Sadurní. Rosell recorda que aquest afer l’ha de resoldre l’empresa, però que les institucions públiques s’han de posar a disposició de totes les parts per acompanyar-les i ajudar-les en aquest diàleg, amb l’objectiu que les persones de Sant Sadurní i el cava no se’n ressenteixin.
L’alcaldessa ha parlat en les darreres hores amb la presidenta del Grup Codorníu, Maria del Mar Raventós, i amb els representants dels sindicats i s’ha posat a la seva disposició per ajudar en allò que puguin necessitar per part seva. A més, ha traslladat aquesta problemàtica al conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i a la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, perquè el Govern de la Generalitat també pugui implicar-se per minimitzar l’efecte econòmic i social que aquest ERO pugui tenir sobre les famílies de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: