Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Cugat es reuneix amb els Mossos per parlar de la seguretat al municipi

L’Ajuntament de Sant Cugat es reuneix amb els Mossos per parlar de la seguretat al municipi

En els darrers mesos s’han donat diversos casos de robatoris en domicilis de Sant Cugat Sesgarrigues, fet que ha portat als veïns a presentar una queixa signada per més de 50 persones a l’Ajuntament.

En resposta a aquesta sol·licitud, dijous 6 d’abril, l’Alcaldessa Montserrat Albet, el Regidor de Seguretat Cisco de la Cruz, i el Regidor Raul Casado, es van reunir amb el Cap dels Mossos d’Esquadra de l’Alt Penedès, Ramon Chacón.
En la trobada es va manifestar que l’Ajuntament se suma i dona suport a la queixa dels veïns i veïnes, expressant la seva voluntat de fer front a la problemàtica, demanant la col·laboració dels Mossos d’Esquadra en les seves tasques de vigilància, i instal·lant càmeres de seguretat en diferents carrers del municipi properament.
Ramon Chacón es va comprometre a prendre les mesures oportunes per fer front a aquesta situació, i a fer una reunió amb els veïns i veïnes per tractar aquest tema. També va expressar que intentaran tenir més presència al municipi. Al mateix temps va informar a l’equip de govern que a Sant Cugat aquest any s’han produït un 8% menys de robatoris que l’any anterior. Enguany tan sols hi ha hagut tres denúncies d’aquestes característiques, sent un dels municipis de la comarca on es donen menys casos de robatoris en habitatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: