Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Acadèmia Tastavins Penedès liderarà la nova etapa de la Taverna de VINSEUM

L’Acadèmia Tastavins Penedès liderarà la nova etapa de la Taverna de VINSEUM

La nova Taverna de Vinseum obrirà a primers de maig, un cop hagin acabat els treballs d’adequació de l’espai que s’hi estan fent.

La junta del museu vilafranquí ha adjudicat la concessió de la Taverna de VINSEUM a l’Acadèmia Tastavins Penedès. A finals de l’any passat Ton Colet, el sommelier que ha gestionat l’espai els darrers quatre anys, va decidir no renovar el seu contracte per motius personals.
Aquesta notícia va obligar a la nova junta directiva a preparar el procés de licitació pública per a la futura nova concessió de la Taverna. El mes de febrer es va obrir la convocatòria, a la qual s’hi va presentar una única candidatura, la de Tastavins Penedès.
La junta del museu valora molt positivament el fet que la proposta guanyadora provingui d’una entitat sense ànim de lucre que té com a principal missió la divulgació de la cultura del vi, dos aspectes que encaixen de ple amb la filosofia de VINSEUM. La proposta de Tastavins preveu potenciar les activitats vinculades al tast de vins i maridatges, així com incorporar un espai de terrassa a l’exterior per donar més visibilitat a la Taverna al carrer. L’espai continuarà oferint vins i caves a copes però afegeix una oferta gastronòmica d’esmorzars i sopars. L’objectiu de l’Acadèmia Tastavins és treballar en la promoció de la cultura del vi del país. L’espai de Taverna de VINSEUM els permet fer promoció dels vins d’arreu de Catalunya sense cap mena de lligam comercial amb els cellers.
El nou concessionari preveu inaugurar la nova etapa de la Taverna de VINSEUM a primers de maig. Fins aquella data, el museu manté el servei de degustació que ofereix al final de la visita a VINSEUM i, per tant, la Taverna estarà oberta en horari de museu, de 10 a 2 i de 4 a 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: