Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘La Kesse i el Kosse a la Font de la Canya’ acosta els descobriments del jaciment al més petits

L’espai Muriel Casals acollia divendres la presentació del conte infantil il·lustrat ‘La Kesse i el Kosse a la Font de la Canya’, de Georgina Castells i Sergi Segura.

El conte relata la història de la Font de la Canya i dels inicis de la vinya i el vi al Penedès, explicat de la mà de dos germans, la Kesse i el Kosse, i de la seva mascota, una sargantana un xic entremaliada.

La cooperativa ArqueoVitis ha impulsat la creació d’aquest conte per fer arribar els descobriments del jaciment ibèric als més petits, com explica l’arqueòloga Mireia Sabaté.

Editat per l’IEP, el conte ha estat patrocinat principalment per la Fundació Privada Mútua Catalana i també per l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, en Cèsar Herráiz i Pujol, l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Finca la Gramanosa. El conte és una iniciativa de les cooperatives Actua i ArqueoVitis.

L’acte de presentació va anar a càrrec dels autors, de Mireia Sabaté de la cooperativa ArqueoVitis i de Xavier Esteve, arqueòleg i membre de la junta de l’IEP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: