Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jornada sobre serveis funeraris municipals, amb la voluntat de garantir competència i qualitat

Jornada sobre serveis funeraris municipals, amb la voluntat de garantir competència i qualitat

El regidor de Serveis Centrals i Governació, Aureli Ruiz, ha participat en la jornada en que s’han compartit experiències amb altres ajuntaments.

L’Ajuntament de Vilafranca, a través del seu regidor de Serveis Centrals, Aureli Ruiz, ha participat aquest matí de dimarts a la “Jornada de serveis funeraris municipals: garantia de competència i qualitat”, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.
Segons ha explicar Aureli Ruiz, ha estat una jornada per treballar conjuntament amb d’altres ajuntaments per aconseguir uns serveis funeraris de qualitat. El regidor Ruiz ha afirmat que a Vilafranca podem assegurar que els tenim, però volem garantir-los, i a preus assequibles.
Aureli Ruiz, regidor de serveis centrals i Governació, ha afirmat que es constata que a Barcelona i al seu voltant els preus són molt més alts que a Vilafranca, però s’ha de vetllar perquè els costos siguin públics i transparents. Ruiz afirma que es un tema que preocupa a l’equip de govern, i on volen comptar amb el suport de la resta dels regidors del ple municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: