Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa entrega més de 12.000 euros a la Casa dels Xuklis

Aquest dimecres la Fundació Vallformosa juntament amb el Centre Excursionista del Penedès feia entrega a la Casa dels Xuklis d’un xec amb els beneficis de la 2a caminada solidària contra el càncer

En total es van recaptar 12.002 euros gràcies a la participació de gairebé 2000 persones. Una xifra de participants que doblava la de l’any passat. La presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, es mostrava molt contenta i orgullosa d’haver pogut ajudar, des de la fundació, en aquesta causa.

La Casa dels Xuklis és una casa d’acollida per les famílies dels nens i nenes malalts de càncer. Aquest equipament, ubicat a Barcelona i molt a prop de l’Hospital de la Vall d’Hebrón, pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos.

Amb aquests donatius, la Casa dels Xuklis podrà construir un nou menjador i reformar el seu pati mediterrani.

En l’entrega del xec també hi era present el Jordi Solís, president del Centre Excursionista del Penedès. Recordem que aquesta iniciativa va ser possible també gràcies a la col·laboració del centre excursionista.

Els organitzadors han volgut agrair a les desenes de voluntaris, institucions i empreses que han col·laborat de manera desinteressada i han destacat l’èxit d’aquesta caminada entre vinyes de 12 km de distancia i que sortia i arribava a Vilafranca tot passant per les instal·lacions de Vallformosa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: