Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Estudiants de diferents centres del Penedès presenten el seu treball de recerca al Vinseum

L’Auditori de Vinseum va acollir aquest dimecres, per primera vegada, la presentació en públic de diferents treballs de recerca d’estudiants de batxillerat de centres educatius de l’Alt Penedès

La particularitat d’aquests treballs és que tots ells tractaven temes relacionats amb la comarca. Els autors d’aquests treballs procedien del Col·legi Sant Josep i l’Escola Intermunicipal del Penedès de Sant Sadurní d’Anoia i l’Escola Montagut i l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès.

La Gina Codoni, de l’Escola Montagut, va fer un anàlisi subvencional a nivell municipal i el seu treball es titula “Són realment transparents 10 ajuntaments pertanyents a la provincia de Barcelona?

 

La Sonia Flores, de l’Escola Intermunicipal del Penedès, va presentar La regeneració de la platja de Mas Mel.

 

El Ricard Colomé, també de l’Escola Intermunicipal del Penedès, titulava el seu treball “Adaptar per integrar” sobre l’accessibilitat que hi ha als municipis de la comarca i més contretament al seu, el Pla del Penedès.

El director del Vinseum, Xavier Fornos,  explicava que estan molt contents de poder cooperar en aquest moment d’aprenentatge dels alumnes de batxillerat.

Segons Fornos, aquesta era una prova per als estudiants de batxillerat del que els hi vindrà en un temps no gaire llunyà. La iniciativa pretenia alhora que els alumnes perdin la por escènica i aprenguin a defensar els seus projectes tant a la universitat com en futures feines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: