Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC diu que govern té des del gener el mandat per convocar la comissió de Servis Funeraris

En resposta a les declaracions de l’alcalde, els republicans recorden que a la Comissió Informativa del dia 21 de març, ERC va tornar a treure el tema dels serveis funeraris.

És aquí on el govern ens diu clarament que el tema del Plec de condicions per a construcció d’un nou tanatori és una qüestió de Junta de Govern, i no és objecte de debat per part dels grups.

I és que el dia abans, la Junta de Govern va aprovar la publicació del plec de condicions, sense haver traslladat res ni informat als grups municipals d’aquest pas definitiu. I és aquí on ERC veu clarament, les intencions del govern. I decideix fer pública la opinió al respecte, ja que ho consideren un fet greu. L’alcalde afirma que el govern no ha convocat la comissió perquè ningú no li ha comunicat qui hi participa. Segons ERC això és fals. S’ha hagut de reclamar aquesta convocatòria i no ha estat fins mitjans de març que algú del govern, ha demanat qui vol formar-ne part. Quan el que s’hagués hagut de fer és convocar-la directament, i els grups ja aportaran les persones que considerin.

Des d’ERC es considera una oportunitat perduda, no entenen la negativa del govern a debatre sobre models de serveis funeraris ni perquè el govern incompleix les mocions que vota a favor. L’intent del govern de focalitzar el debat sobre “a qui convocar” no és més que una cortina de fum per amagar la seva nul·la voluntat d’afrontar el debat sobre els serveis funeraris per garantir uns preus justos i que acabin amb l’actual situació de monopoli.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: