Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Endesa posa en servei una nova línia elèctrica per a millorar el servei als clients d’Olèrdola

Endesa posa en servei una nova línia elèctrica per a millorar el servei als clients d’Olèrdola

La Companyia ha estès un nou cable de baixa tensió a la urbanització Daltmar, amb una inversió de gairebé 5.500 euros.

Endesa ha acabat recentment els treballs de posada en servei d’una nova línia de baixa tensió a la urbanització Daltmar, a Olèrdola, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients d’aquest municipi de l’Alt Penedès.
L’actuació, que ha tingut un pressupost de gairebé 5.500 euros, aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit en l’estesa d’un nou cable aeri de mig quilòmetre de longitud que discorre pels carrers de Sant Miquel d’Olèrdola, Canyelles i l’Olivera, d’aquest nucli. Les obres s’han executat de forma coordinada amb l’Ajuntament d’Olèrdola i l’Associació de Veïns de la Urbanització Daltmar.
Els treballs formen part del pla d’actuacions d’Endesa a l’Alt Penedès amb la finalitat de dotar les diferents poblacions de la comarca de les infraestructures elèctriques necessàries per atendre les necessitats de consum actuals i les que hi pugui haver en un futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: