Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els empresaris de la FEGP continuen veient millora en els seus negocis

La Federació Empresarial del Gran Penedès publica els resultats de la primera onada del 2017 de l’Enquesta de Clima Empresarial.

L’estudi trimestral revela que els empresaris han començat l’any seguint amb la tendència de millora de la marxa del negoci amb la què van tancar l’any passat i, fins i tot, millorant els registres sobre aquesta percepció. Així ho manifesta el 45% d’empresaris enquestats.

Preguntats sobre l’evolució del negoci respecte el trimestre anterior, segueix augmentant la proporció d’empresaris que manifesten que ha millorat, que arriba fins al 62,5%, i es redueix a zero els que manifesten que ha empitjorat.

Aquesta tendència també s’aprecia en el comportament de la facturació, encara amb percepcions més positives. Tot i no representar uns canvis significatius respecte el mes anterior, sí que serveix per a consolidar la tendència a la millora en l’evolució del negoci.

Aquestes dades positives s’acompanyen amb un 29,2% dels empresaris que manifesten que el nombre d’empleats ha augmentat, un paràmetre que torna als seus nivell màxims en la història de l’enquesta.

Pel que fa a les perspectives per al proper trimestre, tots els indicadors es situen en nivells màxims d’expectatives, tant pel que fa a la marxa del negoci, l’augment de la facturació, els preus de venda i la plantilla. Només reculen lleugerament les perspectives d’augment de la inversió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: