Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació ha presentat el pla de manteniment dels equipaments municipals de Font-rubí

La Diputació ha realitzat el Pla inicial de manteniment dels equipaments municipals de Font-rubí, una eina que avalua l’estat de conservació de deu instal·lacions municipals que actualment ofereixen.

L’estudi, que va ser lliurat divendres pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcalde, Xavier Lluch, en un acte celebrat a l’ajuntament, avalua l’estat de conservació i manteniment de cada equipament, les actuacions necessàries per mantenir l’edifici en condicions d’ús acceptables i la seva gestió eficient.
L’objectiu del treball és obtenir una priorització en el temps d’aquelles actuacions que cal fer en cada un dels equipaments, d’una banda, perquè funcionin correctament, concretant les actuacions de manteniment correctiu, i de l’altra, per mantenir-los en bon estat de conservació, donant indicacions sobre el seu manteniment preventiu i els contractes externs D’acord amb el cost de les actuacions previstes en el conjunt d’equipaments municipals és de 234.725 euros, que es correspon al cost de totes les actuacions del manteniment correctiu previstes entre 2017 i 2020.
Gràcies a aquest estudi, l’ajuntament disposa d’un document que li permetrà planificar les inversions en manteniment, allargar la vida útil dels edificis i les seves instal·lacions, donar un millor servei a l’usuari, garantir la seguretat de les instal·lacions, disposar d’uns equipaments més respectuosos amb el medi ambient i disminuir les despeses de manteniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: