Divendres, 3 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació coordinarà amb l’Ajuntament el trasllat de la biblioteca Ramon Bosch de Noya

La Diputació coordinarà amb l’Ajuntament el trasllat de la biblioteca Ramon Bosch de Noya

La Gerència de Biblioteques de la Diputació coordinarà amb l’Ajuntament de Sant Sadurní el trasllat al Centre Cultural de la plaça Nova. L’equipament restarà tancat a partir del 15 de maig.

La setmana passada la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona va visitar el Centre Cultural de la Plaça Nova, a Sant Sadurní, amb l’objectiu d’establir els mecanismes de coordinació amb l’Ajuntament de cara al trasllat de la biblioteca a la seva nova seu, en el qual hi col·laboraran aportant material, logística i personal.
A la visita hi van prendre part Marta Cano, gerent del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona; Mercè Millán, cap de nous equipaments del Servei de Biblioteques; Ignasi Bonet, arquitecte de Nous Equipaments del Servei de Biblioteques; Oriol Cusidó, arquitecte del projecte de la Plaça Nova; a banda del regidor d’Urbanisme i Hisenda, Josep Maria Ribas i la regidora de Cultura, Montse Medall, acompanyats per l’arquitecte tècnic municipal, Manel Marin, i la directora de la Biblioteca, Glòria Bricollé.
Recordem que amb motiu del trasllat al nou Centre Cultural de la plaça Nova, la biblioteca municipal de Sant Sadurní estarà fora de servei a partir del 15 de maig. Així, els serveis d´atenció a l´usuari, consulta i préstec funcionaran fins al dissabte 13 de maig. No es podran acceptar peticions de documents procedents d´altres biblioteques. Mentre la biblioteca estigui tancada els usuaris podran fer devolucions dels documents a la bústia exterior, situada a la Plaça dels Gotims. A principis de juny s´habilitarà la sala infantil com a sala d´estudi.
Recordem que els serveis virtuals de la biblioteca segueixen en funcionament mentre la biblioteca és tancada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: