Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Diable és la nova figura del Festiari de la Festa Major de Vilafranca

Els Administradors han presentat aquest cap de setmana la nova figura de Festiari festamajorenc. S’afegeix a la col·lecció on hi el Drac, l’Àliga, els Capgrossos Humbert i Roset i els Gegants.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2017 han presentat aquest cap de setmana la nova figura de Festiari festamajorenc. Es tracta del Diable, la primera figura que representa un ball i que s’afegeix a la col·lecció al costat del Drac, l’Àliga, els Capgrossos Humbert i Roseta, i els Gegants.
Max Margalef, en nom dels Administradors d’aquest any explica que un cop plantejada la possibilitat, es van posar en contacte amb el Ball de Diables de Vilafranca perquè els ajudessin, els guiessin en el disseny de la figura, perquè fos el més fidel a la realitat possible.
Els administradors volien agrair la implicació del Ball de Diables, i aprofitaven també per recordar que tot el marxandatge oficial que posen a la venda va identificat per tal que qui el compri tingui clar que serveix per donar suport a la Festa Major.
L’acte de presentació de la nova figura del Festiari es va fer dissabte a la tarda, a Cal Figarot, amb la participació dels Diables de Vilafranca que van fer una espectacular entrada amb foc inclòs, com no podia ser d’altra manera.
El cap de colla dels Diables, Blai Verge, es mostrava satisfet amb la nova figura, reconeixent també la sorpresa quan els van fer la proposta.
La venda de la figura del Diable s’ha començat a fer aquest diumenge de Sant Jordi, a la parada que els Administradors van instal·lar a la rambla de Sant Francesc, al preu de 18€. La peça es podrà adquirir, com la resta de marxandatge festamajorenc, a la parada que el quintet organitzador planta tots els dissabtes a la plaça de la Vila, coincidint amb el mercat setmanal.
Aquesta Diada de Sant Jordi, també han presentat el braçalet del Drac de Vilafranca, una peça dissenyada i feta a mà per Joieria Moner, en col·laboració amb la Festa Major, una novetat que va tenir molt d’èxit i que es va exhaurir a primera hora de la jornada festiva. Els Administradors ja han anunciat que al seu estand de Fires de Maig en tornaran a disposar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: