Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut l’autor de 17 robatoris amb força a trasters de Sant Sadurní d’Anoia

Els Mossos han detingut una persona d’origen brasiler, veïna de Sant Sadurní, com a presumpte autora de diversos robatoris en trasters ubicats en un mateix barri a la capital del cava

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir, ahir dimecres 12 d’abril, a Sant Sadurní d’on també es veí, un home de nacionalitat brasilera, de 38 anys com a presumpte autor de 17 robatoris amb força a trasters de la mateixa ciutat.
La investigació va començar amb l’increment de denúncies per robatoris amb força a trasters realitzats en un mateix barri de la ciutat de Sant Sadurní i en el període concret del mes de març.
El presumpte autor dels robatoris s’emportava dels trasters forçats des de bicicletes fins a eines, ampolles de licor i/o qualsevol objecte de valor que hi trobés.
Amb les proves recollides en els llocs dels fets, els investigadors van identificar el presumpte autor de 17 robatoris amb força i, finalment, el van detenir, el dimecres 12 d’abril, a Sant Sadurní.
El detingut, amb cinc antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: