Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingudes dues dones pel robatori amb força en cinc pisos de Vilafranca

La detenció es va fer el passat 24 de març, quan estaven a punt de realitzar un nou robatori. Es tracta de dues dones de nacionalitat croata, i sense veïnatge conegut.

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir el divendres 24 de març a dues dones de nacionalitat croata, de 22 i 27 anys i veïnatge desconegut com a presumptes autores de cinc robatoris amb força a domicilis de Vilafranca, un d’ells en grau de temptativa.
El dijous 23 de març, al migdia, es van produir quatre robatoris amb força en pisos de Vilafranca. El modus operandi, en dos d’aquests robatoris, hauria estat amb el mètode de la radiografia, aprofitant que les portes del domicili es trobaven tancades, però sense passar la volta de clau. En els altres dos domicilis, haurien utilitzat algun instrument per violentar les portes d’accés.
L’endemà, un agent dels Mossos de la comissaria de Vilafranca, que es trobava fora de servei, va observar dues dones que accedien a un bloc de pisos propers al lloc on s’haurien produït els robatoris. La seva actitud va aixecar les sospites de l’agent, que va demanar recolzament policial. L’agent les va retenir fins que van arribar al lloc les patrulles.
Durant l’escorcoll, els agents van trobar estris per obrir les portes dels pisos. Un cop identificades, van ser trasllades a dependències policials, on gràcies a la tasca investigadora, finalment van quedar detingudes com a presumptes autores de cinc robatoris amb força a interior del domicilis, quatre d’ells comesos el dia anterior i el cinquè, el mateix dia, en grau de temptativa. Les arrestades van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: