Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert d’escoles de música, presentació d’un llibre CD i els tastets al dia del graller

El 24è dia del graller ha inclòs l’actuació de les escoles de música, la presentació d’un llibre CD i un concert als Tastets al mercat.

A banda dels actes centrals del dia del graller, durant aquest cap de setmana també han tingut lloc altres esdeveniments relacionats amb el món de la grall i la música tradicional. Divendres a la tarda, davant del Palau Baltà, tenia lloc el concert de les escoles de música tradicional del gran Penedès.

També dins els actes del 24è dia del graller, la llibreria L’Odissea va acollir la presentació del llibre CD ‘Músiques per a gralla i timbal del seguici de Tarragona’, a càrrec dels Grallers Tocaferro i de l’arranjador Roger Conesa.

Dissabte al matí, el dia del graller participava en l’edició del mes d’abril dels Tastets al Mercat amb el concert del grup Criatures, un duet integrat per Marçal Ramon a l’acordió i Ivó Jordà a la gralla i guanyador del IX Concurs Sons de la Mediterrània. El duet busca, sense perdre els orígens, i tocant sempre de peus al terreny tradicional, acostar-se a nous estils i ritmes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: