Diumenge, 15 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concepció Campamà ha presentat el seu llibre sobre tècniques de determinació enològica

La presentació es va fer divendres al migdia, i va omplir la sala d’acte de la seu de l’Incavi de Vilafranca.

La sala d’actes de la seu vilafranquina de l’Incavi es va omplir divendres al migdia per acollir la presentació del llibre “Tècniques de determinacions enològiques”, obra de Concepció Campamà. Jubilada, i després de quatre anys de feina, ha recollit en aquest llibre bona part dels treballs que va dur a terme a l’Incavi en els 35 anys que hi va treballar.
Un dels trets que diferencia l’obra de Campamà, que va ser de les primeres dones de la zona en dedicar-se a l’enginyeria tècnica industrial, és que descriu tots el processos de principi a fi i com arriba a cada conclusió de manera amena i entenedora. El volum, com ella mateixa explica, té una clara vocació didàctica tot i que el públic principal al que s’adreça sigui de caire professional.
Concepció Campamà va comptar amb l’acompanyament per fer la presentació de Maria Lluïsa Pazos, amiga seva de joventut i que va fer una aproximació a la seva estima per els vins i el món de la ciència; i el director de l’Incavi, Salvador Puig.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
De festa
60è aniversari dels Falcons de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: