Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia barcelonina Agrupación Señor Serrano presenta l’espectacle multimèdia Birdie

Avui, a dos quarts de nou del vespre, continua la programació al Teatre Cal Bolet amb l’espectacle multimèdia Birdie, de la companyia barcelonina Agrupación Señor Serrano.

Birdie és un espectacle multimèdia amb vídeo en directe, objectes, Els ocells de Hitchcock revisitats, maquetes, 2.000 animals en miniatura i tres performers manipulant aquest món embrollat amb humor, sentit crític i compromís.

Fundada per l’Àlex Serrano a Barcelona el 2006, l’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre que crea espectacles originals basats en històries que emergeixen del món contemporani. Basant-se en col·laboracions creatives, les seves produccions barregen performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l’experiència humana d’avui en dia.

Les produccions de la companyia s’estrenen i giren, sobretot, internacionalment.
L’any 2015 va guanyar el Lleó de Plata a la Biennal de Venècia i ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2016.

Després de la funció d’aquest vespre, hi haurà tertúlia amb l’Agrupación Señor Serrano. Serà conduïda i moderada per Jordi Bordes, crític teatral de Recomana. Per acabar, Bodegues Pinord oferirà una copa de vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: