Dilluns, 14 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Click Factory Fest ha aplegat unes 4.000 persones en la seva estada a Vilafranca

Aquest cap de setmana, Vilafranca ha acollit el Click Factory Fest, una fira dedicada als clicks de Playmobil.

La fira s’ha celebrat a la nau de Cal Figarot i ha aplegat unes 4.000 persones, segons l’Ajuntament.

L’esdeveniment està organitzat per una associació de persones apassionades per tot allò que té a veure amb el món dels clicks. Els responsables de l’organització es mostraven el diumenge a la tarda molt satisfets per la resposta dels visitants.

A la fira es podien trobar grans diorames, inclòs un de la Plaça de la Vila de Vilafranca en plena actuació castellera. Però també hi havia parades de venda de clicks i complements i diverses activitats per a tota la família.

Des de l’Ajuntament, el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, ha valorat “de manera molt positiva, la celebració d’aquest esdeveniment lúdic”. Montfort destaca que l’ajuntament ha buscat la complicitat d’altres associacions i entitats com els Castellers de Vilafranca i Centre Vila per tirar endavant la fira.

El Click Factory Fest aportarà una donació solidària a la Federació Catalana d’entitats de paràlisi cerebral, representada a Vilafranca per la Fundació l’Espiga. A banda, el banc d’aliments també va ser present durant tot el cap de setmana amb un punt de recollida d’aliments.
L’èxit de la fira fa pensar que es tornarà a repetir en el futur a la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: