Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de motos faran parada a Vilafranca seguint la Motorada per la Independència

Aquest diumenge la Motorada per la Independència, que compta amb la col·laboració de l’ANC entre altres entitats, farà parada a Vilafranca en el decurs de la segona etapa de l’edició d’aquest 2017.

Aquest acte que pretén mobilitzar el col·lectiu de motoristes i fer visible la reivindicació per la independència.
Des de l’Assemblea de Vilafranca de l’ANC, la seva presidenta Esther Güell acompanyada de Ramon Costa, van explicar que enguany la Motorada per al Independència té tres etapes, sortint de Cardona i acabant a Barcelona. La segona etapa, que portarà als participants des de Gandesa fins a Figueres, farà parada a Vilafranca. A les 11 del matí està previst que es concentrin a la Rambla de la Generalitat de la capital penedesenca, i que es faci la lectura d’un manifest.
Els organitzadors de la Motorada compten amb mobilitzar unes 100 motos que faran les tres etapes, i després amb els motoristes de les zones per les que vagin passant dia a dia que s’hi afegiran de manera puntual. Ramon Costa comentava que la concentració dels participants a la Motorada es farà al lateral de l’Avinguda de Tarragona a la seva entrada a Vilafranca, i que els motoristes penedesencs que vulguin afegir-s’hi s’han de concentrar en els carrers adjacents.
La tercera etapa de la Motorada sortirà de Figueres el dia 1 de maig per acabar a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: