Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
CASSA s’adjudica el contracte del manteniment del clavegueram d’Avinyonet

CASSA s’adjudica el contracte del manteniment del clavegueram d’Avinyonet

La companyia d’aigües CASSA aplicarà l’anomenat ‘manteniment avançat’ del clavegueram, utilitzant la darrera tecnologia per optimitzar el seu funcionament.

Oriol de la Cruz, alcalde d’Avinyonet, i Josep Maria Manyosa, gerent de concessions de CASSA, han rubricat el nou contracte a la Casa de la Vila.

Així, CASSA emprarà dispositius telescòpics equipats amb càmeres fixes d’alta resolució, que permeten el visionat de l’interior de les conduccions i la realització d’una anàlisi ràpida per part dels tècnics del servei. Amb aquesta eina, CASSA agilitza la gestió de la xarxa, planificant les operacions de neteja i orientant els seus recursos als trams que més ho necessiten, permetent una major eficiència i estalvi econòmic. A més, la càmera fixa esdevé també un instrument de seguretat, doncs no és necessari que els operaris s’introdueixin a l’interior de la xarxa per realitzar aquestes tasques de control, amb la conseqüent reducció de riscos operatius.

En paral·lel, CASSA ha realitzat l’aixecament topogràfic i digitalització de la xarxa de clavegueram d’Avinyonet, integrant-la en un software de gestió de desenvolupament propi que permetrà als operaris del servei gestionar en temps real la xarxa a través de tablets.

CASSA ja utilitza aquestes eines de darrera tecnologia a Castellví de la Marca, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’enginyeria SOCADE. La companyia d’aigües té previst seguir estenent aquest model avançat a altres municipis de la zona del Penedès on hi és present.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: