Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bons resultats de la 25ena Fira del Vehicle d’Ocasió a Vilafranca

La capacitat d’atracció de la Fira del Vehicle d’Ocasió queda demostrada amb un 40% de visitants de fora del Penedès.

Dissabte al matí va tenir lloc la inauguració de la Fira del Vehicle d’Ocasió, que enguany ha arribat a la 25a edició. El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan M. Montfort, que va ser l’encarregat institucional de participar de l’acte inaugural, va destacar “la consolidació d’aquesta Fira, sent la segona més important de Catalunya, i la primera de la demarcació de Barcelona.

El regidor Montfort va situar com a “grans atractius de la Fira, el gran potencial d’estoc, una fira a cobert, la facilitat d’accés i d’aparcament, fent d’aquesta cita de venda de cotxes i maquinària agrícola, un esdeveniment molt visitat.”

Segons el regidor Joan M. Montfort, l’alt percentatge de visites de fora de les comarques del Penedès –un 40%-, demostren la forta capacitat d’atracció d’aquesta Fira.

Una afirmació que quedava confirmada aquest diumenge a darrera hora de la tarda, quan ja es podien fer les primeres valoracions, molt positives amb 6.000 visitants vinguts de tot Catalunya i més de 120 vehicles venuts. La Fira de Vilafranca ja espot considerar la segona més important de Catalunya per darrera de la Fira de Barcelona.

L’espai de proves de vehicles de demostració iniciat l’any passat i ampliat aquest any, ha estat molt apreciat pels visitants. Enguany fins i tot s’hi ha afegit també la prova de tractors de demostració.

Jaume Nicolàs, gerent de Nicolàs SA, destaca no només l’èxit de vendes sinó sobre tot el fet que molts visitants provenien de comarques més enllà del Penedès.

Un altre dels èxits de la fira, des de fa 3 anys, és la presència també de maquinària agrícola de segona mà. En aquest cas s’ha produït també un increment notable de vendes en relació a l’any passat.

La fira, en aquesta ocasió, va haver de superar l’entrebanc de la pluja de la tarda de dissabte. Tot i així el resultat final va ser exitós, enguany coincidint amb la 25ena edició del certamen i amb una exposició de 300 vehicles usats que es posaven a la venda amb garantia i amb possibilitat de provar-los.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: