Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bernat Catasús ha estat escollit president de l’executiva comarcal de la JNC a l’Alt Penedès

La Joventut Nacionalista de Catalunya de l’Alt Penedès va escollir aquest dijous al nou cap comarcal i també als consellers nacionals en el transcurs d’una reunió celebrada a la seu del PDeCAT.

Bernat Catasús és de Sant Quintí de Mediona i assumeix la presidència amb l’objectiu d’incrementar el nombre de militants de la JNC a la comarca i també d’augmentar-ne la visibilitat. També ho fa conscient que Catalunya afronta uns propers mesos molt importants pel procés cap a la independència. D’altra banda també parla de la bona relació entre la JNC i el PDeCAT. A la reunió d’aquest dijous de la JNC a l’Alt Penedès també es van escollir com a consellers nacionals a Núria Clemente, Jordi Ramon i Martí Compte.

 

JNC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: