Dijous, 9 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de maig 11 cellers del Penedès ofereixen activitats per viure la primavera del cava

De l’1 al 21 de maig s’organitzen diverses activitats per tal de donar a conèixer aquests onze cellers, els seus caves i les vinyes del Penedès. Sumant-hi gastronomia i activitats enoturístiques.

Amb l’arribada del bon temps, els cellers Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins el Cep celebren La Primavera del Cava de l’1 al 21 de maig amb un ventall d’activitats enoturístiques per a tots els gustos i edats.
Els 11 cellers, que formen part de l’Institut del Cava, s’uneixen a aquesta iniciativa per gaudir del Cava en tot el seu esplendor, obrint les portes per recórrer les vinyes amb bicicleta, gaudir de la gastronomia de la zona amb un pícnic a l’aire lliure i fins i tot volant en helicòpter per veure des del cel el paisatge del Penedès.
A més a més, durant les tres setmanes de la Primavera del Cava, alguns restaurants de la zona posen al servei de tots els assistents diferents propostes de menús que s’uneixen a aquesta iniciativa amb productes de temporada i harmonies amb caves per celebrar l’arribada d’una de les estacions més boniques de l’any gaudint de la gastronomia local. Els restaurants que participen són: Ca la Katy, Cal Blay 25, Cal Ticus, Casa Joan, El Cigró d’Or, El Mirador de les Caves, Fonda Neus, La Cava d’en Sergi i Sol i Vi.
De la mateixa manera, nombroses masies i cases rurals del Penedès obren les seves portes per completar aquesta gran experiència enoturística.
Es pot consultar tot el programa d’activitats al web www.laprimaveradelcava.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: