Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte segon mercat de Sant Jordi i fira d’entitats de Sant Martí Sarroca

Aquest dissabte segon mercat de Sant Jordi i fira d’entitats de Sant Martí Sarroca

La segona edició de la Festa de Sant Jordi a Sant Martí Sarroca arriba el 22 d’abril amb moltes més activitats, després de l’èxit de participació i acollida que va tenir la iniciativa el 2016.

A banda del mercat de Sant Jordi i la fira d’entitats, durant tot el dia tindran lloc a La Placeta activitats com les presentacions dels llibres “Diari d’una adopció”, de Santi Morató, “Ciència de la ficció”, d’Alexandre Lacambra Boada, i “No hi ha temps per a la nostàlgia”, de Ramon-Bernat Mestres.
Parades de roses, llibres, artesania o de pastisseria, de comerços locals i de la comarca donaran vida al mercat de Sant Jordi, al carrer de la Font, d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. També hi seran les entitats de Sant Martí, per a donar a conèixer la seva activitat.
Mentrestant, a La Placeta, hi tindran lloc diverses activitats. El programa s’iniciarà amb actes per als més petits, Vine a dibuixar ”El teu Sant Jordi”, a les 11, i l’espectacle Els tres porquets, a les 12.
Les activitats finalitzaran a la tarda amb l’espectacle de música de “La Canya Borda”, que presentarà el seu nou disc, un treball en què es barregen la música i les melodies tradicionals d’autor amb ritmes i una instrumentació moderna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: