Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebra la 9a edició del Vilabloc, Competició d’escalada en bloc

La competició tindrà lloc aquest dissabte, a les instal·lacions de La Bauma Escola d’escalada de Vilafranca.

Les inscripcions es poden fer de forma presencial el mateix dia de la competició, de 8 a 9 del matí, a La Bauma i el pagament es realitza en el mateix moment de la inscripció en metàl·lic, o també a través de la pàgina web del Centre excursionista Penedès fins aquest dijous, 20 d’abril.

El preu d’inscripció és de 10 euros pels competidors federats i de 15 euros pels competidors no federats, a qui s’expedirà una llicència temporal el moment de la inscripció.

La competició és oberta a tothom i té caràcter popular. L’edat mínima per participar-hi és de 14 anys i els menors de 18 anys hauran de portar autorització paterna o del seu tutor legal.

Hi haurà 3 modalitats, la A és la categoria masculina absoluta, amb blocs de màxima dificultat. La B és la categoria promoció, oberta a tothom i de caràcter popular i la C és la categoria femenina.

Hi haurà categoria femenina en cas que hi hagi suficient participació, en cas contrari, les categories A i B seran mixtes.

La competició es realitzarà a La Bauma Escola d’escalada de Vilafranca a partir de dos quarts de 10 del matí amb les proves classificatòries i de dos quarts de cinc de la tarda amb les finals. Els dorsals es lliuraran al moment de la inscripció i a les 9 del matí es realitzarà la reunió informativa del reglament i de l’ordre dels competidors.

Les finals acabaran cap a dos quarts de vuit amb l’entrega de premis i sorteig de regals, cortesia dels col·laboradors, per tots els participants. Cada participant haurà de superar diferents blocs de diferent dificultat amb un temps límit fixat per l’organització. El criteri de puntuació s’explicarà detalladament el dia de la competició. Els organitzadors del Vilabloc són el Centre Excursionista del Penedès i La Bauma Escola d’escalada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: