Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni de la Rosa renova com a president de la Confraria del Cava

L’entitat va celebrar la setmana passada la seva assemblea anual, durant la qual va repassar la feina duta a terme els darrers mesos i va establir les línies d’actuació per aquest nou mandat.

En la mateixa assemblea es va ratificar Antoni de la Rosa per continuar quatre anys més al capdavant de la Confraria.
El cava seguirà sent l’eix vertebrador del programa d’actes de la Confraria, que els pròxims anys s’ha proposat mantenir, i potenciar encara més, la Setmana del Cava. El col·lectiu organitza des de fa 35 anys aquesta iniciativa, a la qual l’any passat va donar un gir important canviant la figura de la Reina del Cava per la dels Ambaixadors del Cava. La nedadora de sincronitzada, Gemma Mengual, i l’actor Roger Coma van ser els primers a rebre aquest reconeixement.
L’entitat, que els darrers anys també ha apostat fort per promocionar el cava en la diada de Sant Jordi, vol seguir treballant en les investidures fora de la ciutat de Barcelona. L’any passat, aquesta activitat es va celebrar a Màlaga i va tenir com a protagonista la cantant Estrella Morente, que va ser investida Dama Confrare d’Honor del Cava. Enguany la iniciativa es durà a terme a Girona, coincidit amb la celebració del Temps de Flors. Aquesta és una de les activitats més destacades de l’any a la capital catalana, i la Confraria la vol aprofitar per reconèixer la tasca de diferents personalitats de la societat gironina.
Al llarg d’aquest mandat que ara comença, l’entitat també seguirà apostant per les activitats solidàries, com la Cursa Solidària del Cava, que en una dècada ha recollit més de 100.000 euros de la Marató de TV, o la Nit Solidària del Cava, que cada any destina els fons que recapta a Càritas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: