Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

7 empreses i 24 alumnes del SEFED participen en una sessió d’entrevistes

A banda de la sessió d’entrevistes, els representants de les empreses van poder conèixer in situ el funcionament del programa.

SEFED – Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives és un programa de formació professional ocupacional que té com a finalitat capacitar a les persones en el camp de l’administració i la gestió d’empresa. Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa de formació amb compromís de contractació, a través de la Fundació Inform.

L’alumnat aprèn i treballa en un context d’ambient laboral real i, en finalitzar el període de formació teòrico-pràctica, fa unes pràctiques en una empresa real que li facilitarà una pràctica cada cop més adaptada a la posterior inserció laboral.
24 alumnes actuals del programa van participar aquest dijous a La Fassina en una sessió d’entrevistes ràpides amb set empreses de la zona que busquen personal administratiu.

L’Ajuntament de Vilafranca està especialment orgullós del SEFED pels índexs d’inserció que demostra després de més de 30 anys de funcionament.

A banda de la sessió d’entrevistes, els representants de les empreses van poder conèixer in situ el funcionament del programa i van participar en un esmorzar amb els alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: