Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vídeo “DO Penedès, tal com sona” es fa viral

El vídeo “DO Penedès, tal com sona” ha superat les 40.000 visualitzacions en només un mes des de la seva presentació.

Amb aquestes xifres, l’audiovisual realitzat per la DO Penedès amb la col·laboració del percussionista Santi Carcasona, es converteix en el més vist de tota la història d’aquesta DO. La manera com s’expressa el món del vi a través de paràmetres sonors i visuals ha agradat als usuaris de les principals xarxes socials, que l’han convertit en viral en pocs dies.

El vídeo ha tingut una gran repercussió en les xarxes socials més populars. En el cas de Facebook, els usuaris han compartit el vídeo més de 560 vegades. Una xifra que continua creixent dia rere dia. En el cas de Twitter, el protagonisme del vídeo li ha vingut donat per la difusió que n’han fet els influencers del món del vi i a la gastronomia, és a dir, perfils de professionals o aficionats a aquest sector, que compten amb un gran nombre de seguidors a les xarxes. En el cas d’Instagram, els usuaris han pogut veure’n un tastet i dirigir-se cap al canal de Youtube de la DO Penedès on poder veure’l sencer.

 

Els comentaris dels usuaris de les diverses xarxes socials, destaquen l’originalitat i la bona sintonia que transmet el vídeo. Una manera singular i innovadora d’interpretar el món vinícola, on els elements sonors expliquen com és el vi per a la gent que el treballa. Aquesta valoració és la mateixa que fan els diversos mitjans de comunicació que s’han fet ressò del vídeo. Des dels especialitzats en el món del vi, fins als generalistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: