Dimecres, 7 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears han fet una trobada de germanor a Sant Sadurní

Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears han fet una trobada de germanor a Sant Sadurní

L’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears ha celebrat una trobada de germanor amb els seus membres associats, per parlar del moment actual dels assessors fiscals.

L’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears ha celebrat aquest passat 10 de març, una trobada de germanor amb els seus membres associats que ha inclòs una visita guiada a les Caves Canals & Munné de Sant Sadurní.
Durant la visita els vicepresidents Josep Marsal i Joan Torres, i la tresorera, Maribel Vicente, acompanyats per diversos membres de la Junta de l’APttCB, comentaven el moment que viuen els despatxos professionals d’assessors fiscals i tècnics tributaris i els reptes de futur, així com les variables que s’hauran de contemplar, en aquest model de negoci, per tal de mantenir el creixement i la competitivitat en els propers anys.
L’APttCB sempre s’ha mantingut fidel als seus objectius fundacionals segons els quals perseguia ser una associació independent, tècnica i decisiva que suposés un canvi per al sector. Actualment treballa per garantir la millor informació i formació dels professionals associats que es dediquen a l’assessorament tributari i fiscal i, alhora, actua com a nexe de relació amb l’Administració defensant els interessos generals dels seus membres, així com la regulació de la professió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: