Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La taxa d’atur registral se situa per sota del 13% a la comarca de l’Alt Penedès

La comarca de l’Alt Penedès continua mantenint un ritme sostingut de reducció d’aturats.

A 28 de febrer s’han tancat les dades amb 6.190 aturats, el que suposa una taxa d’atur registral del 12’9%, situant-se per sota del 13%. Una dada prou destacada si es compara amb els mesos de febrer dels darrers 8 anys. La reducció al conjunt de la comarca ha estat de 144 persones menys respecte al mes anterior. A Vilafranca hi ha 2.669 aturats, 77 menys que al gener, a Sant Sadurní són 554 els aturats, 5 menys que el mes anterior, als Monjos hi ha 469 aturats amb una reducció de 19 persones i a Gelida, 441 aturats i una baixada de 17 persones respecte del mes de gener.

Si observem les dades respecte al mes de febrer de l’any passat cal apuntar que a l’Alt Penedès s’ha reduït l’atur en 1135 persones en un any, i a Vilafranca en 535 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: