Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona Caminada entre vinyes contra el càncer destinarà els beneficis a La Casa dels Xuklis

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la segona edició de la caminada familiar entre vinyes per recaptar fons per La Casa dels Xuklis.

El diumenge 26 de març és la data escollida per fer aquesta caminada, que com comenta des de la Fundació Vallformosa Queta Domènech desitgen que sigui tant exitosa com la primera en que es van superar les expectatives de participants. L’any passat hi van col·laborar més de 900 persones.
Aquesta caminada, com dèiem, servirà per recaptar fons per La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies de les nenes i nens amb càncer, gestionada per l’AFANOC, l’Associació de Nens amb Càncer. Aquest equipament ubicat a Barcelona pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible. Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats i a les seves famílies, tan culturalment com socialment. L’allotjament és gratuït i disposen d’atenció psicosocial, espais comunitaris i activitats lúdicoeducatives.
Sara Sansuán, des d’AFANOC, es mostrava contenta de rebre aquest suport de la Fundació Vallformosa, que als ajudarà a continuar mantenint aquest servei per a les famílies que ho necessitin.
L’inici de la caminada serà a 2/4 de 10 de matí a la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca, a tocar de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. El circuit és de 12 quilòmetres entre vinyes i pensats per fer-los amb tota la família. Hi haurà dos punts d’avituallament, el primer a l’Hermita de Sant Valentí de Les Cabanyes on hi actuarà la Coral del CEP i el segon a Vallformosa, a Vilobí del Penedès, on s’oferirà un esmorzar gentilesa d’Ametller Origen i el grup “Tokem x tu posarà” l’animació i la música en directe. El recorregut finalitzarà de nou a Vilafranca. Des del Centre Excursioniats, el seu president Jordi Solís, comentava que s’ha variat el recorregut respecte l’any passat per caminar encara més entre vinyes.
El preu de la caminada és de 10€ i de 5€ pels menors de 14 anys. Tots els inscrits rebran una bossa-motxilla de la caminada amb informació de les institucions participants i diversos obsequis.
Les inscripcions estan obertes fins al 19 de març i s’han de fer al web www.fundaciovallformosa.com. També es poden fer donatius a fila 0.

Comentaris

  1. carmen peñafiel sanchez

    Felicitar a la organizacion. y que este año se pueda superar el numero de participantes GRACIAS

  2. Estic molt contenta de poguer participar en millorar una mica mes la situacio d’ aquestes persones .Es una gran satisfaccio poguer disfrutar d ‘ aquests moments , amb els amics , amb bons paisatges i per un gran motiu ajudar , aportar i participar . Seria molt bo poguer fer mes sortides solidaries. Fns aviat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: