Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní acollirà el 8 d’abril la seva primera mostra de cervesa artesana

Sant Sadurní acollirà el 8 d’abril la seva primera mostra de cervesa artesana

La mostra està organitzada pel col·lectiu Support Penedès Breweries creat recentment per un grup de joves sadurninencs aficionats a la cervesa artesana, i hi participaran 5 cervesers penedesencs

L’objectiu dels organitzadors és difondre la cultura cervesera i oferir un espai als productors de la zona per donar a conèixer els seus productes.
Les marques que participaran en aquesta primera edició seran; HOPE de Sant Sadurní, Bripau de Riudebitlles, L’Espiga de Sant Llorenç d’Hortons, Espina de Ferro de Vilanova del Camí i la degana de les cerveses artesanes del Penedès Ales Agullons de Sant Joan de Mediona.
La voluntat, si aquesta edició té èxit, és seguir organitzant la mostra anualment i ampliar el cartell de cerveseries participants però sempre mantenint el segell penedesenc i arrelat al territori.
A banda, també es duran a terme activitats paral·leles totes elles vinculades amb el món de la cervesa artesana i amb el suport d’entitats i establiments col·laboradors com una vista a la fàbrica de cervesa Hope o un tast guiat i organitzat per especialistes de la botiga sadurnienca Cal Feru. Des de a organització també s’està treballant perquè la mostra tingui un espai reservat perquè productors casolans i cervesers aficionats puguin intercanviar experiències i coneixements.
També es comptarà amb la participació del Bar Tabalots que s’encarregarà de l’espai gastronòmic i amb punxadiscs locals que amenitzaran el dia des de l’escenari musical. L’horari de la mostra, el proper 8 d’abril, serà de les 12 del migdia fins les 10 de la nit. La mostra es farà a l’Era d’en Guineu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: