Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala dels Trinitaris acull una exposició escultòrica de Raquel Camacho

Des del passat 3 de març la Sala dels Trinitaris acull l’exposició “Fràgils” de l’artista Raquel Camacho.

A l’exposició podrem veure tant obra gràfica, concretament litografies amb pedra, com obra escultòrica realitzada amb fusta, plomes, alabastre, marbre i coure.

Un total de dinou peces escultòriques que omplen l’espai de la Sala dels Trinitaris talment un bosc màgic de fragilitat i bellesa. Es tracta d’una exposició essencialment metafòrica.

El que més impacta d’aquest bosc és la substitució de les fulles per plomes. Diverses branques de matolls, secs i pelats, acaben els extrems amb petites i etèries plomes blanques.

Raquel Camacho ha estat un període de més de deu anys sense exposar, dedicada intensament a la recerca en el terreny del disseny, i està molt satisfeta de tornar a exposar.

Raquel Camacho és Doctora en Disseny Gràfic per la Universitat de Belles Arts i des de l’any  2015 és la directora de l’Escola d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualda, on imparteix classes d’art i disseny gràfic.

També és professora d’aquesta disciplina a l’escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca des de l’any 2004.

La inauguració de l’exposició anava a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, acompanyat per el director de l’escola Arsenal, Albert Abella i amb els comentaris del filòsof, dissenyador i crític d’art Xavier Vives i Sabaté.

L’exposició Fràgils es pot veure a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 2 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: