Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’adecua l’espai d’inici del Camí del Vi cap a la Torre de les Aigües, a Vilafranca

S’adecua l’espai d’inici del Camí del Vi cap a la Torre de les Aigües, a Vilafranca

Els joves participants del Programa de Transició al Treball, en l’especialitat de vivers i jardins, han dissenyat en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca i estan adequant aquest espai

Aquesta àrea està pensada com un espai natural integrat en el paisatge que serveixi com a punt de trobada o de descans per als senderistes. Els alumnes del PTT han realitzat tasques de condicionament del sòl i construcció d’un mur de pedra natural per seure i delimitar l’espai, i han iniciat la plantació d’arbrat i plantes autòctones; també està previst sembrar una prada.
Aquest projecte permet als participants aplicar de manera globalitzada les competències desenvolupades al llarg del procés d’aprenentatge relacionades amb el perfil professional i amb l’entorn laboral. A més, la utilitat social d’aquest projecte dota de valor afegit el treball del joves que se senten satisfets de contribuir a la millora de l’entorn natural de Vilafranca.
El Programa de Transició al Treball, que acull a 10 alumnes en l’especialitat de vivers i jardins, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca i amb el suport de la Diputació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: