Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PSC de Sant Sadurní renova la seva executiva per donar més visibilitat a la tasca municipal

El PSC de Sant Sadurní renova la seva executiva per donar més visibilitat a la tasca municipal

L’Agrupació Local del PSC de Sant Sadurní ha renovat els seus càrrecs de direcció en l’Assemblea celebrada el passat 20 de març. Jaume Amigó substitueix Susanna Mérida.

Després d’un llarg període de cinc anys, iniciats l’abril del 2012, Susanna Mérida ha decidit fer un pas al costat per poder-se dedicar de forma exclusiva a la tasca de portaveu i direcció del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament.
El relleu en la Primera Secretaria és per en Jaume Amigó, que ha estat avalat per l’Agrupació Local de forma unànime. El principal objectiu que es marca per aquesta nova etapa és treballar per tornar a ser decisius en les pròximes eleccions municipals i que torni a haver-hi un govern progressista a Sant Sadurní.
La nova executiva està formada per Marcel Gabarró en la Presidència, Jaume Amigó en la Primera Secretaria, Albert Gual, conjuntament amb en Joan Robles, en la Secretaria d’Organització i Finances, Susanna Mérida en la Secretaria de Política Municipal, Mari Carmen Cañadas com a Secretària d’Igualtat i de Formació, Francesc Carafí com a responsable de Comunicació i Francesc Sàez i Rosa Gil com a vocals.
Amb aquests canvis, l’Agrupació local del PSC vol apostar per crear un projecte ambiciós, progressista i culturalment plural per a Sant Sadurní, on destaquin les polítiques per a joves, les polítiques de promoció econòmica que atreguin empreses de valor afegit a la vila, i la planificació de polítiques culturals, esportives i turístiques que potenciïn la diversitat i multiculturalitat de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: