Dissabte, 18 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El prestigiós xef Oriol Castro parla de cuina d’alt nivell aquest vespre a Cal Figarot

El prestigiós xef Oriol Castro parla de cuina d’alt nivell aquest vespre a Cal Figarot

La conferència també comptarà amb un petit tast a càrrec del mateix xef, que explicarà quines són les claus del seu èxit a la cuina.

Reconegut amb una Estrella Michelin, el restaurant que dirigeix Castro ha estat considerat aquest 2016 el ‘Millor Nou Restaurant d’Europa’ per Opinionated About Dining i ‘Millor Restaurant de Barcelona’ segons la Guía Macarfi. Oriol Castro va ser la mà dreta de Ferran Adrià durant els inicis d’El Bulli, a partir del 1997. La conferència també comptarà amb un petit tast a càrrec del mateix xef, que explicarà quines són les claus del seu èxit a la cuina.

Aquesta xerrada és el resultat d’una estreta col·laboració que els Castellers de Vilafranca i el restaurant ‘Disfrutar’ van començar ara fa unes setmanes amb la realització d’un taller de castells per l’equip del restaurant. Segons Oriol Castro, els castells i la cuina comparteixen nombrosos valors com el treball en equip i la confiança però, com en el món casteller, la innovació és imprescindible per millorar a la cuina.

La xerrada d’Oriol Castro serà, a partir de dos quarts de nou d’aquest vespre i fins dos quarts de deu i està oberta a tothom qui ho desitgi. Les places són limitades i els Castellers de Vilafranca donaran prioritat als socis que s’hi apuntin primer a través del correu

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
04:00
Al teu aire
Al teu aire

Penedès Televisió

01:30
L'entrevista
Joan Maria Girona, Centre d'Estudis de Subirats
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: