Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pisos per a gent gran de l’antic cinema Victòria estaran acabats al mes de maig

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i els regidors d’Habitatge, i Benestar Social han visitat les obres de l’edifici que s’està construint on hi havia l’antic cinema Victòria.

L’edifici té tres plantes. A les dues primeres hi ha 12 pisos per a persones grans i espais d’ús comunitari. Els allotjaments són de quatre tipologies diferents, d’entre 40 i 68m2, equipats amb cuina i menjador, bany i una o dues habitacions. La tercera planta és per a serveis comuns com la bugaderia, la terrassa i la sala d’activitats, així com la sala de màquines. Les obres, que avancen al ritme previst, han de finalitzar dins del primer semestre d’aquest 2017.

L’alcalde Pere Regull ha qualificat l’obra d’important per Vilafranca, “perquè és un equipament ben ubicat i adreçat a un sector vulnerable”. Regull ha dit que els pisos estaran acabats al mes de maig, tot i que encara quedarà acabar les obres a la planta baixa.

El regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa, ha explicat que, amb aquests nous allotjaments, Vilafranca “continua donant resposta a les necessitats de la població actual”.

Des de les regidories d’Habitatge i Medi Ambient, Josep M. Martí ha assenyalat que l’edifici té reconeguda la qualificació energètica A, que garanteix un aïllament sense pèrdua d’energia tèrmica i suposa menys despeses en electricitat.

Els criteris de selecció dels usuaris d’aquest equipament, gent gran autònoma i empadronada a Vilafranca, es concretaran juntament amb la Fundació Amàlia Soler, que en gestionarà la tutela.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: