Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès proposa el dissabte 25 una tarda de cinema en català a Vilafranca

Òmnium Alt Penedès, el Cine Club Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca proposen per aquest dissabte una tarda de cinema en català a la Sala Zazie del Casal.

A partir de les 6 de la tarda es podrà veure la projecció del documental “Són bojos, aquests catalans!?” Es tracta d’un llargmetratge que reflexiona sobre la situació en què es troba la llengua catalana que, tot i ser una de les mitjanes d’Europa, té un tracte social i polític molt millorable. Després de la projecció, de 70 minuts de durada, els assistents podran participar en un col·loqui sobre l’estat de la llengua catalana i sobre el documental amb el seu director, el lingüista David Valls.
Més tard, a les 8 del vespre, tindrà lloc la projecció del film “Incerta Glòria”, que comptarà amb la presència de la seva productora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola. L’entrada al documental serà gratuïta i amb descompte per als socis d’Òmnium, la pel·lícula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: