Dimecres, 20 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Omnium Alt Penedès presenta una exposició sobre les lluites per la defensa de la terra

El pati de l’Escorxador acull l’exposició “La defensa de la Terra al Penedès” des del passat 24 de març i fins el proper 7 d’abril.

L’activitat s’emmarca en el projecte Lluites compartides, amb el que Òmnium Cultural vol fer un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a construir el nostre país. El passat divendres es va fer la presentació a la sala d’actes ja que degut a la pluja no es va poder fer a l’exterior com estava previst. A l’acte inaugural van ser presents membres d’Omnium cultural i de les dues entitats que han dut a terme lluites a la comarca i en les que se centra l’exposició. Es tracta d’Unió de Pagesos i Bosc Verd.

 

És una exposició adreçada a tothom i que vol mostrar dos aspectes essencials de l’Alt Penedès com són la terra i la vinya.

Es tracta d’una mostra circular, molt gràfica amb fotos i fragments d’explicació i testimonis. Un cop finalitzada l’exposició a l’Escorxador, aquesta es podrà veure a l’Hospital Comarcal i en algunes escoles que la faran servir per treballar-la a classe.

 

Després es traslladarà a Sant Martí Sarroca, Vilobí i Torrelavit. Des d’Omnium estan oberts a tots els Ajuntaments de la comarca que vulguin acollir-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: