Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nou Verd i Nou Set gestionaran el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat

Nou Verd i Nou Set gestionaran el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat

La UTE formada per les cooperatives d’iniciativa social NOU VERD i NOU SET gestionarà la recollida i cura dels animals abandonats així com el manteniment de les instal·lacions del CAAD a Vilafranca.

Les dues entitats han fet efectiva la signatura del nou contracte de gestió del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) per un import de 358.227,03 euros anuals i un període de 2 anys.
El vicepresident de la Mancomunitat, Cisco de la Cruz, ha expressat la seva satisfacció pel fet d’haver arribat al final del procés de concurs públic que ha permès adjudicar amb transparència la gestió del centre. Un contracte que a banda d’optimitzar els recursos incorpora el valor de la inserció de persones en risc d’exclusió social.
El president de Nou Verd i representant de la UTE, Xavier Vallès, ha mostrat la satisfacció de les cooperatives davant d’aquesta aprovació. L’objectiu de les cooperatives a l’hora de gestionar el CAAD és reforçar el servei als ajuntaments i donar el màxim suport a la Mancomunitat en la promoció de l’acollida, recuperació i adopció d’animals.
El nou contracte de gestió amplia el personal dedicat a les tasques de recollida i manteniment d’animals i renova part de la flota de vehicles que s’utilitzen per a la recollida i transport de gossos i gats. Destacar que la proposta també incorpora un programa de formació i voluntariat inclusiu així com accions per augmentar la tinença responsable i la promoció de l’adopció.
La nova adjudicació entrarà en vigor a partir de l’1 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: