Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El músic Diego Paqué ha enregistrat al Casal Popular el seu darrer muntatge musical

La sala polivalent del Casal Popular es va convertir diumenge en l’escenari de l’enregistrament del darrer muntatge musical de Diego Paqué, ‘Asolasmerguiza’.

El músicoautor, tal com ell es defineix, es presentava en solitari, només acompanyat per un elenc de guitarres i altres instruments, per barrejar expressions analògiques i digitals a només un pam de l’espectador. ‘Asolasmerguiza’ és el treball resultant del darrer període de creació del músic basco-andalús. Es tracta d’una proposta genuïna i sofisticada que incorpora imatges i il·luminació, obra de Laia Casas, i que ajunta desig i oportunitat d’expressió.

Amb l’actuació al Casal Popular de Vilafranca, l’autor volia sumar a la seva trajectòria discogràfica l’energia i els aplaudiments dels amics i amigues que l’acompanyen. Paqué també ha volgut reconèixer amb aquest muntatge la tasca dels espais culturals independents i retrobar-se amb Vilafranca, on ha residit en diferents moment de la seva carrera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: