Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal impulsen la ruta dels Castells de Marca al Penedès

Els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal impulsen la ruta dels Castells de Marca al Penedès

La iniciativa ha sorgit del treball conjunt que els tres ajuntaments duen a terme des de fa temps en matèria de promoció, turisme i comerç, i pretén donar a conèixer els tres castells i el seu entorn.

La inauguració de la ruta es durà a terme aquest proper diumenge 19 de març amb una caminada que anirà del Castell de Penyafort al Castell d’Olèrdola i que comptarà amb la presència dels tres alcaldes.
La caminada sortirà a 2/4 de 10 del matí, i les persones que desitgin assistir-hi cal que facin inscripció prèvia a l’adreça electrònica L’organització facilitarà un autobús de tornada des d’Olèrdola fins al castell de Penyafort un cop finalitzat l’acte per a les persones inscrites.
Coincidint amb la presentació del projecte es posarà en marxa un web on els visitants podran conèixer els Castells de Marca i les propostes que es vagin construint al seu voltant. El projecte també està obert a altres ajuntaments que tinguin castells en el seu terme municipal, amb alguns dels quals ja s’han començat a establir contactes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: