Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 150 referències de vins s’han pogut tastar al CreaTast Penedès 2017 a Barcelona

Més de 150 referències de vins s’han pogut tastar al CreaTast Penedès 2017 a Barcelona

La segona edició de la mostra ha tingut lloc aquest dilluns a la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes del Museu Marítim.

Els 35 cellers participants a l’acte han donat a conèixer les seves novetats en blancs, rosats, negres i clàssic DO Penedès a restauradors, botigues i públic especialitzat.

Amb una gran presència de públic, l’edició 2017 del CreaTast Penedès a Barcelona ha comptat amb la presencia de 35 cellers que han donat a conèixer al públic assistent les noves anyades i les seves darreres novetats en vins tranquils i escumosos. L’acte es dirigia a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i la premsa del sector. A través del tast i un diàleg proper i personal amb els assistents que s’han acostat a les Drassanes del Museu Marítim de Barcelona, els elaboradors han presentat cadascuna de les seves mostres.

El món 2.0 també ha tingut presència al CreaTast Penedès 2017, amb l’organització d’un tast de vins exclusius per a un grup de blocaires especialitzats en el món de la gastronomia i del vi, de la mà de l’enòleg Xavier Barba. Una dotzena de blocaires que han pogut tastar 11 vins i 2 clàssic Penedès mentre ho compartien a les seves xarxes socials.

La pròxima data marcada al calendari de la DO Penedès és el 27 de març. Serà llavors quan el CreaTast Penedès 2017 viatjarà fins a Palma de Mallorca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: