Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Pascal ha assistit a la presentació del PDECat a l’Alt Penedès

Aquest dijous al vespre s’ha fet l’acte de presentació del PDECat a l’Alt Penedès, en el transcurs d’un sopar al local dels Castelleres de Vilafranca.

A l’acte hi han assistit des de militants i líders veterans de l’antiga Convergència fins a la gent més jove del partit. Els acompanyava la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal.

Pascal apunta que el PDECat vol ser el partit central de la Catalunya del post-procés, i és un partit fonamental per desenvolupar el full de ruta cap al referèndum. Ho va dir destacant que aquesta setmana s’ha conegut la sentència d’inhabilitació de Mas, Ortega i Rigau.

La coordinadora general del Partit Demòcrata va remarcar que cal mantenir la fortalesa del fet democràtic marcat en el full de ruta.

L’acte el va iniciar el president comarcal del PDECAT a l’Alt Penedès, Francesc Olivella, que a banda dels reptes de país també apuntava els reptes territorials que s’encaren davant les eleccions municipals del 2019 a les que el PDECat vol mantenir la presència a tots els ajuntaments de la comarca.

A l’acte hi van intervenir també un militant històric i un jove militant del partit. Una trobada que va cloure amb un sopar en el que hi havia la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, a més de diversos regidors de la capital de l’Alt Penedès i de diferents alcaldes de la comarca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: