Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manel Güell presenta ‘Emociones en serie’ a la Biblioteca Torras i Bages

El filòsof vilafranquí Manel Güell ha presentat a Vilafranca ‘Emociones en serie’, un llibre que reflexiona sobre la relació entre intel·ligència emocional i intel·ligència ètica.

Manel Güell és formador, consultor, entrenador d’equips i professor associat a la Universitat de Barcelona. A ‘Emociones en sèrie. De la intel·ligència emocional a la intel·ligència ética’, l’autor defensa la tesi que darrere de cada decisió hi ha una emoció que l’activa i que la intel·ligència emocional està directament relacionada amb la intel·ligència ètica.

Güell es considera un divulgador i ha volgut que el seu llibre sigui per a tota mena de públics, sense necessitat de tenir una base de coneixement filosòfic al darrere. Per això, i d’aquí el títol, ha fet servir les sèries de televisió per a posar exemples de conductes que refermen la seva tesi.

La presentació de ‘Emociones en serie’ a Vilafranca es va fer aquest dijous al vespre a la sala de revistes de la Biblioteca Torras i Bages.

La nova publicació de Manel Güell s’uneix a altres llibres publicats com ‘¿Tengo inteligencia emocional?’ i ‘El arte y la belleza. Para entender el arte a través del diálogo filosófico’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: