Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lucía Martín, d’En Comú Podem, reclama que cal feminitzar més la política institucional

Vilafranca en Comú organitzava aquest dilluns un acte al voltant del Dia Internacional de les Dones, amb Lucía Martín, diputada al Congrés per En Comú Podem.

Es va fer a les vuit del vespre a l’Escorxador de Vilafranca i va estar presentat per l’Anna Tomàs.

La diputada va venir a la vila per oferir la conferència “Compartim experiències feministes, al carrer i a les institucions”.

El seu objectiu era exposar la seva experiència de dos anys sobre com funciona la política institucional a l’estat i quines possibilitats hi ha de canviar-la amb un punt de vista feminista.

La conferència es va establir amb un doble sentit, obrint un torn de paraules entre el públic, per establir un diàleg amb la conferenciant.

Lucía Martín és diputada al Congrés dels Diputats. Llicenciada en enginyeria química, té estudis de doctorat en Ciències Ambientals. El 2009 va formar part del grup impulsor de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, on va contactar amb Ada Colau, formant part del seu equip a Barcelona en Comú a les eleccions municipals de 2015. A les eleccions generals de 2015 i 2016 va ser escollida diputada per Barcelona en la coalició En Comú Podem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: