Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L´Obra Social La Caixa i l´Ajuntament de Sant Sadurní renoven el seu compromís amb la gent gran

L´Obra Social La Caixa i l´Ajuntament de Sant Sadurní renoven el seu compromís amb la gent gran

L’alcaldessa Maria Rosell, i la Directora d’Àrea de Negoci d’Alt Penedès de CaixaBank, Esther Magallón, han signat un conveni per continuar treballant per l’envelliment actiu al municipi.

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament reforcen així el seu compromís amb les persones grans per desenvolupar el Programa de Gent Gran al Casal municipal de la gent gran de Sant Sadurní.
Des de principis de 2016 l’Obra Social ‘la Caixa’ ha destinat 12.380 euros a aquest equipament en el marc de l’acord entre les dues institucions. Entre 2015 i 2016 aquest centre ha acollit 20 activitats i tallers, als quals hi han participat 272 persones grans.
En aquest sentit l’alcaldessa ha volgut recordar que la setmana del 17 d’abril es celebra un any més la Setmana de la Gent Gran. També ha volgut convidar tothom a la presentació del llibre que s’ha editat amb motiu del centenari de l’Homenatge a la Vellesa “Cronologia d’un llegat: 100 anys d’homenatges a la vellesa a Sant Sadurní d’Anoia” i que han documentat i escrit els historiadors Antoni Romeu, Montserrat Costa i Carme Ballesta. El llibre es presentarà al celler de La Fassina el dia 8 d’abril a les 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: