Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’objectiu dels Xicots aquest 2017 és fer el 3 i 4 de 9 amb folre el dia 29 per Festa Major

Els de Cal Noi Noi han presentat el seu programa per la temporada 2017, que iniciaran aquest diumenge a Altafulla. L’objectiu és consolidar els castells de 9, i fer el 3/9f i 4/9f el 29 d’agost a Vila

El cap de colla dels Xicots, Gabi Molero, la sots cap de colla Mireia Mata i la presidenta, Esther Vicente han comentat una temporada amb 35 actuacions ja confirmades, que han dividit en cinc trams que els han de portar a poder dur a plaça el 29 d’agost a Vilafranca dos castells de 9. Aquest seria l’objectiu de la temporada 2017, com remarcava Molero.

Tall “Aquest és l’objectiu 3h52’11” … 3h52’49” des de la colla”

Una temporada que obren aquest diumenge a Altafulla on l’objectiu és fer el primer castell de 8. Obriran plaça amb el 4 de 8 i en tercera ronda tiraran el 4 de 7 amb agulla. En segona ronda l’aposta pasaria per el 3 de 8 o el 5 de 7.
La primera part de la temporada acabaria amb diada del Firal, a finals de maig, i el propòsit seria haver assolit ja la torre de 8 amb folre. La segona part de la temporada els duria fins a la FM de La Granada, a primers de juliol on es voldria poder descarregar el primer castell de 9 d’aquesta temporada. Per Martir’s, a primers d’agosts voldrien haver repetit els castells de 9; amb l’objectiu d’arribar al dia 29 d’agost per Festa Major de Vilafranca amb la possibilitat de dur a plaça 3 i 4 de 9 amb folre.

2017-03-28-a
XICOTS 2

La recta final de la temporada portaria a la diada del Roser. Entre mig, tot i que sense un calendari definit, Molero explica que treballaran en castells com el 5 de 8, el 4 de 8 amb agulla i el pilar, però sense data.

Tall “Estem treballant 4h04’41” … 4h05’09” aquest any”

En aquest inici de temporada els Xicots han volgut potenciar, com explicava la sots cap de colla Mireia Mata, l’entrada de nous castellers i els assaigs joves. Una proposta que els està funcionant molt bé; i que els ajuda a treballar tant amb la canalla com amb la resta de la colla després.
A més, aquesta temporada els Xicots estan d’aniversari. Esther Vicente, la seva presidenta, ha comentat que tenen un calendari d’activitats preparat, que presentaran en públic dijous de la propera setmana al seu local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: