Dissabte, 11 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Eugeni d’Ors promou uns itineraris per escoles de primària de la comarca

Divendres al matí alumnes de sisè de primària de l’escola Jacint Verdaguer de La Granada van participar en l’itinerari que organitza l’institut per tal de mostrar-los el seu funcionament.

La visita es fa lligada a la jornada de portes obertes que fa uns dies es va fer al mateix institut, adreçada a famílies i futurs alumnes; però en un horari on el centre no es troba a ple rendiment.
Amb aquests itineraris, com explica el coordinador pedagògic de l’Eugeni d’Ors, Oriol Perelló, el que es pretén és que els alumnes de sisè d’escoles de la comarca vegin l’institut funcionant amb normalitat.
Enguany ha estat 7 els centres que han participat en aquesta proposta. Abans que l’escola de La Granada, que tancava les visites, han passat per l’Institut Eugeni d’Ors tres escoles de Vilafranca i les escoles de Sant Cugat, Puigdàlver i Santa Fe del Penedès.
En relació a l’oferta formativa de l’Eugeni d’Ors, Perelló destaca que ofereixen un grup més de primer dels que els tocaria, amb la voluntat de millorar la ràtio per aula. També aquest curs han implementat un projecte d’innovació pedagògica.
Des de l’Eugeni es potencien també els intercanvis lingüístics internacionals, bàsicament amb França i el Quebec; a banda d’oferir continguts formatius que tinguin bona sortida per els seus estudiants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: